Almaviva fabrica de ambalaje

Misiune

Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor locale şi regionale, pe calitatea şi eficienţa tuturor serviciilor și produselor livrate.

Ce trebuie sa știi despre noi?

Întregul lanț de producție respectă principiile de sustenabilitate care stau la baza întregului sistem de creare a valorii Almaviva. Un obiectiv atins prin mai multe căi, care includ politici pentru achiziția responsabilă de materii prime, reducerea emisiilor de gaze care schimbă climatul, reducerea deșeurilor și promovarea consumului responsabil prin dezvoltarea de produse inovatoare.

Almaviva produce și comercializează

Certificari

Echipa noastră

Fă cunoștință cu specialiștii noștri

DOINA RIPAN

DOINA RIPAN Membru de baza in echipa noastra Doina. Viziunea si misiunea este ca fiecare produs sa iasa la aceeasi calitate de fiecare data. Daca sunteti in cautare de ajutor pentru detalii tehnice si stocuri, hartie inobilata, Doina este cea care va ajuta.

ALINA BOGDAN

Alaturi de noi inca de la inceput, Alina este cea mai experimentata colega din echipa. Mereu cu un zambet prietenos, ea gaseste in mod constant solutii de a ajuta clientii, atat la telefon cat si la birou. Alina are cunostinte excelente in toata gama de produse din categoriile PUNGI.

DANA PALAGHICIUC

Dana lucreaza alaturi de noi de 10 ani si dovedeste o excelenta cunoastere a produselor si sistemelor oferite de noi. Daca sunteti in cautare de ajutor pentru detalii tehnice si stocuri, saci, Dana este cea care va ajuta. Intodeauna cauta moduri in care putem servii mai bine clientii si dezvolta un parteneriat puternic cu acestia, pentru a se asigura ca ei primesc produsele pe care le doresc atunci cand le doresc.

Nume angajat

Descriere