Termeni si Conditii

1. DISPOZITII GENERALE

1.1 www.almaviva.ro este site-ul oficial al S.C. S.C. ALMAVIVA GROUP S.R.L.

1.2 Site-ul are ca scop asigurarea, in mod gratuit, a tuturor celor interesati de marcile si produsele ALMAVIVA, informatii cu privire la acestea. Site-ul este operat si administrat de catre ALMAVIVA SRL

1.3 La momentul la care vor exista campanii promovate de ALMAVIVA GROUP persoanele interesate vor fi rugate sa consulte regulamentele aferente acestora, dintr-o sectiune dedicata.

1.4 Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, precum si cu prevederile legale aplicabile.

1.5 In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, care implica inclusiv prelucrarea datelor cu caracter personal de catre ALMAVIVA GROUP, va rugam sa nu utilizati acest site.

2. RASPUNDERE

2.1 ALMAVIVA nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui client care utilizeaza site-ul sau continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

3. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

3.1 Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ALMAVIVA si clienti/ cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul ALMAVIVA.

3.2 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

4. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1 Continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a Almaviva Group, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislatia relevanta referitoare la respectarea drepturilor de autor si drepturilor conexe, a marcilor, a desenelor si a modelelor precum a brevetelor si modelelor de utilitate.

4.2 Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al Almaviva Group este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.

4.3 Punerea in aplicare a hyperlink-urilor de catre orice pagina a acestui site necesita acordul scris, prealabil si expres al Almaviva Group. Utilizarea oricaror informatii de pe Site in alte scopuri decat cel consultativ, in special in scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate face obiectul unor actiuni in justitie.

5. DISPOZITII FINALE

5.1 Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca protejam si respectam confidentialitatea datelor cu caracter personal prin implementarea masurilor tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu cerintele Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), ale Legii nr. 190/2018 privind punerea in aplicare a Regulamentul General privind Protectia Datelor si a bunelor practici in materie de prelucrare a datelor.

5.2 Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care vanzatorul, in calitate de operator, le colecteaza cu privire la persoana vizata, atunci cand interactioneaza cu site-ul Almaviva Group, invitam persoana vizata sa acceseze Politica de Confidentialitate.

5.3 Almaviva Group recomanda tuturor vizitatorilor sa parcurga intreg continutul prezentului document cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lui, utilizand formularul din sectiunea „contact”. Se va furniza un raspuns in maximum 30 de zile lucratoare.

5.4 Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, Almaviva Group ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune.